Termeni si conditii

Aceşti Termeni şi Condiţii reprezintă cadrul legal care guvernează utilizarea site-ului www.DamaFashion.eu .

 

Termeni și condiții de utilizare
Politică de confidențialitate
Drepturi de autor

 

Plasarea unei comenzi pe DamaFashion.eu implică acordul dumneavoastră în conformitate cu termenii şi condiţiile prezentate în continuare.

 

Produsele comercializate prin intermediul site-ului DamaFashion.eu sunt noi şi vă sunt livrate însoţite de factură fiscală (şi/sau bon fiscal) şi de condiţiile de returnare.

 

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi restituite oricărui client în cazul livrării necorespunzătore sau ratate a unui produs comandat este valoare sumei încasate de la clientul respectiv.

 

Legea română este fondul legal pentru acest contract. Litigiile care pot apărea din interpretarea şi executarea acestui contract se vor soluţiona pe care amiabilă, iar în caz contrar, se va apela la instanţele judiciare competente.

 

Compania Dama Fashion îşi rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienţii care manifestă comportament şi limbaj neadecvat (agresiv, licenţios, violent, etc.) sau care au un istoric bogat în livrări refuzate.

 

 

Informații furnizate Companiei sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse: procesare şi efectuarea comenzilor plasate pe site-ul DamaFashion.eu, conform legilor în vigoare.

 

Compania nu transferă datele personale ale utilizatorilor către părţi terţe, nu încurajează spam-ul şi nu divulgă aceste date fără acordul explicit al clienţilor săi. Orice utilizator îşi poate şterge adresa de email furnizată dacă trimite o solicitare în acest sens adresei noastre de contact.

 

Compania certifică faptul că va respecta drepturile stipulate în Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

 

Compania garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor stocare şi transmise prin sistemul nostru IT. Aceste informaţii vor fi utilizate de Companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, livrarea produselor, promovarea anumitor oferte speciale, etc., numai cu acordul prealabil al utilizatorului.

 

Prevederi suplimentare

Conținutul publicat pe site este conform cu realitatea. Uneori unele nuanțe pot diferi ușor în realitate. Compania își rezervă dreptul de a modifica produsele fără notificare prealabilă.

 

Compania menţionează că în cazul în care preţul unui produs este listat şi anunţat ca fiind zero, site-ul DamaFashion.eu nu este obligat să ofere acel produs spre vânzare la acest preţ, considerându-se a fi o eroare tehnică.

 

Clientul va fi informat în timp util dacă un produs este sau nu în stoc, dacă se poate aduce comanda, precum şi cât timp este necesar pentru acest proces. Informarea se va face prin email sau telefonic.

 

Plata se va face ramburs la livrarea coletului de către firma de curierat

 

Design-ul, textile, grafica, structura şi informaţiile de pe site-ul DamaFashion.eu sunt proprietatea exclusivă a companiei.

Orice încercare de a copia, reproduce, republica, transfera, afişa, distribui, vinde sau modifica din conţinutul găsit pe site-ul DamaFashion.eu este strict interzisă fără acordul scris al companiei.

 

Compania îşi rezervă dreptul de a modifica aceşti Termeni şi condiţii în orice moment. Asiguraţi-vă că sunteţi de acord cu ultima versiune a acestui document prin verificarea recurentă a acestei pagini.