Returnare Produse

 1. Aveti 30 de zile lucratoare sa schimbati produsul primit !

  • In situatia in care rochia nu este marimea potrivita sau culoarea/modelul ei nu va avantajeaza, nu ezitati sa ne instiintati: fie printr-un apel/SMS la numerele de telefon 0761.222.288 / 0768.222.288, fie printr-un mesaj privat pe pagina noastra de facebook, https://www.facebook.com/DamaFashion.eu/

NOI TRIMITEM CURIERUL cu un nou colet (marimea/culoarea/modelul solicitat) si cand ajunge la dumneavoastra, ii dati prima/primele rochita/rochite la schimb + taxa de curier (21 ron), la fel ca prima data!

Puteti schimba, la alegerea dumneavoastra, cu o alta marime, alta culoare sau un alt model (situatie in care daca pretul difera: achitati diferenta daca produsul solicitat la schimb are un cost mai mare sau daca este mai mic, o data cu trimiterea noului colet, va trimitem si diferenta in plic)

  • In situatia in care, produsele au fost livrate gresit (alta marime sau un alt model de rochie fata de cele comandate), va rugam sa ne instiintati, fie prin scrierea unui mesaj privat pe pagina noastra de Facebook, https://www.facebook.com/DamaFashion.eu/, fie prin apel la urmatoarele numere de telefon: 0761.222.288 / 0768.222.288.

Noi va trimitem un nou colet cu rochita potrivita (marimea/modelul solicitat) si cand ajunge curierul la dumneavoastra, ii dati prima rochita la schimb.

In situatia in care nu mai aveti ambalajul original, curierul va pune la dispozitia dumneavoastra un altul.  Taxa de curier in aceasta situatie va fi suportata de catre noi!  

 

2.  Dacă nu sunteţi mulţumita de produsul sau produsele Dama Fashion comandate odată ce acestea au fost livrate, procedura de retur este următoarea:

  •  Returnarea produsului se face obligatoriu prin orice firma de curierat.
  •  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se face prin virament bancar in cel mult 7 zile lucratoare de la primirea coletului si reprezinta strict contravaloarea produsului returnat.
  •   Adresa noastra este : București, sector 3, Bld. 1 Decembrie 1918 nr. 4A, DAMA FASHION,  tel: 0767.222.288 /  0761.222.288 
  •    Va rugam sa completati cererea de retur pe care ati primit-o in colet, o data cu rochita/rochitele si sa ne-o transmiteti in coletul pe care il returnati. In situatia in care nu ati primit/nu mai aveti cererea, va rugam sa ne lasati un bilet in colet cu numele complet pe care a fost plasata comanda, numele complet al titularului (daca este cazul), contul IBAN si banca unde este deschis contul sau ne contactati telefonic la numerele mai sus mentionate.

ATENTIE! 

  • Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original sau cel furnizat de catre curier, cu toate accesoriile si etichetele intacte. 
  • In situatia in care nu detineti /nu doriti rambursarea intr-un cont bancar, va rugam sa mentionati firmei de curierat prin intermediul careia optati sa trimiteti coletul, faptul ca solicitati ramburs contravaloarea produsului/produselor. (Curierul ne aduce coletul iar noi ii inmanam contravaloarea produsului/produselor)

 

Ordonanta de Urgenta a Guvernului 34/2014 confera consumatorului dreptul de a returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la achizitionarea lor.

Pentru clientele sale, Dama Fashion extinde acest termen la 30 zile calendaristice.

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, cost suportat de noi in urmatoarele situatii:

 - Coletele prezinta deteriorari severe;
 - Produsele prezinta defecte de fabricatie.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

Pentru informatii suplimentare sau neclaritati privind returnarea produselor, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0761.222.288/0768.222.288.

                                                                                                                         SAU

sa ne scrieti in privat pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/DamaFashion.eu/ 

 

Suntem oricand la dispozitia clientelor noastre!

 

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR - 0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.