Povestea noastra

POVESTEA CREATIILOR DAMA FASHION

" Satisfactia clientului este cea mai importanta pentru noi! "

Brandul Dama Fashion a aparut pe piata din Romania in anul 2014, fiind caracterizat de pasiune pentru moda, dorinte de a oferi produse de o calitate superioara pe masura asteptarilor clientelor noastre si interes constant pentru tendintele actuale in materie de vestimentatie.
    Am castigat increderea a mii de femei punand la dispozitie produse fabricate in Romania cu dragoste. Atentia la detalii si cusaturi, calitatea materialelor autohtone atent alese, dar si croiurile diverse sunt atuurile cu care te intampinam intotdeauna.
Noi ne propunem sa “hranim” personalitatea ta, creand pentru tine mai mult decat un obiect vestimentar, ajutandu-te sa iti expui frumosul in forma lui cea mai simpla, dar in acelasi timp sofisticata. Acesta este unul din motivele pentru care, voi, clientii Dama Fashion ne alegeti zi de zi.

Pentru ca stim ca timpul tau este limitat, beneficiezi de foarte multe avantaje. Livrarea este rapida in 24-48 de ore in zile lucratoare. De asemenea, beneficiezi de banii inapoi garantat in cazul in care nu esti multumita. Daca masura nu este potrivita pentru tine si doresti sa o schimbi, tot noi iti oferim retur gratuit.
In spatele brandului se afla o echipa foarte serioasa in care creativitatea si entuziasmul se imbina perfect cu pasiunea pentru moda.
 Toate acestea pentru a satisface o gama cat mai larga de dorinte, toate la preturi cu adevarat mici, raportul calitate-pret atingand un nivel maxim.